Help

De Fietsersbond Routeplanner is al sinds 2005 de meest complete fietsrouteplanner van Nederland, zowel voor dagelijks gebruik als voor een lekker stukje fietsen in het weekend.

  • Honderden vrijwilligers werken dag in dag uit om zoveel mogelijk Nederlandse fietsroutes in te tekenen, bij te houden en te beschrijven. Kom je een fout tegen, in een geplande fietsroute of op de kaart? Laat het ons weten.
  • De Fietsersbond Routeplanner is de enige fietsrouteplanner waar je kunt kiezen uit verschillende routetypes, zoals Makkelijk doorfietsen, Racefietsroute en Autoluwe route. Je kunt zelfs je eigen routetype configureren.
  • We hebben veel voor fietsers interessante locaties (zogeheten POI's) opgenomen, zoals stations, fietsknooppunten, horeca, veerponten en openbare toiletten.
  • De Fietsersbond Routeplanner heeft speciaal voor fietsers eigen kaartmateriaal ontwikkeld, zowel digitaal als op papier. Onze kaarten zijn actueler en gedetailleerder dan andere online kaarten.
  • Gratis beschikbaar in allerlei vormen: deze website en een app. Met onze widget kun je onze fietsrouteplanner zelfs via je eigen site aanbieden (deze widget is niet nog geschikt om door te verwijzen naar de app).

Hulp bij het gebruik van de Fietsersbond Routeplanner

eneco fietsersbond