Mobiel

De Fietsersbond Routeplanner kun je ook raadplegen op je smartphone of tablet!

App voor Android en iPhone
Onze app is gratis en beschikbaar voor Android (versie 5.0 en hoger) en iOS. De eerste versie van de app is in 2014 gelanceerd, in juli 2021 is een volledig herbouwde versie uitgebracht.

4 augustus 2021: Op dit moment wordt de nieuwe versie uitgebracht. Voor Android: dit is geen update van de oude versie, maar een nieuwe app. Zie link hierboven, of zoek op 'Fietsersbond Routeplanner'. Het is dus mogelijk om de nieuwe te installeren en de oude te laten staan. Het is echter niet meer mogelijk om de oude versie uit de app-store op te halen. Er zijn meldingen over dat de nieuwe app problemen geeft bij Android versie 7 en 8. Hier gaan we mee aan de slag. De oude mobiele website blijft voorlopig beschikbaar. De app voor de iPhone is nu ook beschikbaar in de appstore, deze komt wel automatisch als update van de oude app beschikbaar.

Mobiele website
Heb je een smartphone met Windows Mobile, of een te oude versie van Android of iOS, of een ander besturingssysteem? Gebruik dan onze mobiele website: m.routeplanner.fietsersbond.nl. Dit is de oude versie van de app, en biedt dus niet de mogelijkheden die de nieuwe app heeft.

eneco fietsersbond